درباره آیینه روز

دوهفته نامه ایینه روز در سال ۱۳۸۴ به قطع ۵۰/۷۰ در حالیکه هیچ هفته نامه و دو هفته نامه رنگه نبود با روش سیاسی اقتصادی فرهنگی اجتماعی و طنزی در بیست صفحه به چاپ رسید .
روش نشریه بیشر انتقادی بود و انتقادات تند ان باعث شد دو بار در سال های اول و دوم حمله صورت گیرد و در دو سال اول فرید مجیدی از مسولین نشریه اختطاف شد و حمله بالای مدیر مسول سید داود یعقوبی صورت گرفت .
با نشر مطالب بعدی خصوصا مطالب انتقادی بالای داکتر عبدالله عبدالله به دستور شخص عبدالله عبدالله بخاطر طنزی به نام از جنرال پالک تا جنرال پاتک و پروفیسور قارون صفت که هدف عبدالله و ربانی بود حمله سازمان داده شد که باعث زخمی شدن و ضربه به کمر گردن و دو قبرغه شد که مدت سه و نیم ماه در هندوستان تداوی نمود این حمله توسط افراد بازارک و رخه صورت گرفت که رییس عمر یکی از خویشاوندان مسعود در ان حمله با هفت نفر اشتراک داشت .
در شماره دوم سال ۱۳۸۴ افشا گری و اطلاع رسانی در مورد اتم ایران سایت اراک صورت گرفت که دنیا برای اولین بار متوجه شدند که ایران دنبال ساختن اتم است .
حملات زیادی صورت گرفت که خوشبختانه همکاران ما و مدیر مسول هر بار جان سالم بدر بردند .
همیشه پشت این حملات سپاه ایران و سفارت ایران بود و توسط عمال خود فشار وارد می کرد .
در پهلوی نشر دوهفته نامه ایینه انشارات ایینه روز کتابخانه ایینه روز با بیست هزار جلد کتاب از سال ۱۳۸۴ تا حالا فعالیت می کرد .
حزب حیوانات افغانستان که یک حزب طنزی بود فعالیت های سیاسی و فعالیت های محیط زیستی و در موارد فضای سبز و انقراض حیوانات کار می کرد و طنزهای سیاسی این حزب باعث حساسیت های اشرار و بنیان گرایاتن و کشور ایران می شد .
فعالیت های مدنی همکاران ایینه در مقابل دو کشور ایران و پاکستان انعکاس جهانی داشت و بی بی سی سی ان ان دویچه ویلی المان اسپوتنیک روسیه گزارش هایی از ان نشر کرده و رسانه های داخلی یک هفته سرخط اخبار انرا قرار می داد .
اکنون با دگرگون شدن اوضاع می خواهیم ان لاین بی طرفانه مطالب را به نشر برسانیم و از دنیای بی خبری مردم را اگاه و خبر سازیم و بعد از این دوهفته نامه بشکل ان لاین و از طریق سایت نشرخواهد شد .
سیدداود یعقوبی
مدیر مسول و صاحب امتیاز دوهفته نامه ایینه روز